Noutăți

VOPSIM ŞI ÎNCONDEIEM OUĂ DE PAŞTI
Sâmbătă, 13 aprilie 2019, începând cu ora 15:00 - 17:00 vă aşteptăm la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Nehoiu
să învăţăm de la tanti Veronica arta încondeierii pe ouă cu diferite motive/simboluri din lumea înconjurătoare.
Pentru mai multe detalii legate de această activitate vă rugăm sunaţi la nr. de telefon: 0762.061.945
#Nehoiuactiv #Nehoiupregătitdesărbătoare #Nehoiuloculundetereîntorcicudrag

Sursa foto: http://www.calauza.edj.ro/

 

BUZĂU X RACE - EDIŢIA A IV A - 2019
Buzău X Race - competiţie sportivă de caiace la Nehoiu pe râul Buzău 5-7 aprilie 2019
Şi în acest sfârşit de săptămână ne întâlnim iar la Nehoiu pe râul Buzău pentru cea de a patra ediţie a competiţiei sportive de caiace BUZĂU X RACE organizată de #Ulisomania #UliseGalu
Spre deosebire de ediţiile anterioare, în concurs participă şi juniori din Satu Mare şi vor exista 3 probe: downriver (start de la Podul Negru ~ 9:30-10:00), slalom (Pod Lunca) şi freestyle (Pod Şeţu/Maşina de spălat)..
#Nehoiuactiv #Nehoiucaiace #Nehoiurulz

 

RAFTING EUROCUP ROMÂNIA
RAFTING EUROCUP ROMÂNIA la Nehoiu pe râul Buzău 30-31 martie 2019
Oraşul Nehoiu va fi gazda evenimentului sportiv Rafting EuroCup România desfăşurat pe râul Buzău în perioada 30 - 31 martie 2019.
Echipele de rafting vor trece prin 4 probe: sprint, slalom, head to head şi downriver. Nehoiu este reprezentat la această competiţie de către echipa locală Rafting Club Nehoiu condusă de fraţii Florin Albu şi Bogdan Albu.
#Nehoiuactiv #Nehoiurafting #Nehoiurulz

 

Curăţenie de primăvară la Nehoiu!
În data de 23 martie 2019 (Sâmbătă), ora 9:30, vă provocăm la mişcare şi o faptă bună pentru comunitatea noastră.
Zonele afectate de gunoaie pe care ni le-am propus să le curăţăm sunt în jurul Podului din Lunca, Punţii de la Păltineni şi Podului de la Şeţu (Mlăjet).
Punctul de întâlnire în Nehoiu pentru cei care doresc să ajute este Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică la ora 9:30.

Ţine de fiecare dintre noi să menţinem oraşul Nehoiu curat!
#Trashtag #Nehoiucurat #Nehoiuactiv

 

Atelierul lui Mărţişor
Sâmbătă, 16 februarie 2019, de la ora 12:00 la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Nehoiu continuăm să fabricăm mărţişoare din hârtie, mărgele, fire textile, etc.
Aceste mărţişoare realizate de Echipa Hai Hui Nehoiu au menirea de a aduce un zâmbet persoanelor nevoiaşe din comunitatea locală.
Echipa Hai Hui Nehoiu confecţionează mărţişoare pentru zâmbete!


 

Atelierul lui Mărţişor
Vineri, 8 februarie 2019, de la ora 14:00 vă aşteptăm la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Nehoiu unde vom confecţiona propriile mărţişoare din hârtie, mărgele, fire textile, etc.
Mărţişoarele fabricate în cadrul atelierului de creaţie vor avea menirea de a aduce un zâmbet persoanelor nevoiaşe din comunitatea nehoiană.
Echipa Hai Hui Nehoiu fabrică mărţişoare pentru zâmbete!


Sursa foto: http://www.itsybitsy.ro/

 

Clubul de şah
Cunoşti sau nu regulile de joc te aşteptăm la Clubul de Şah care se va defăşura la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) Nehoiu sâmbătă, 2 februarie 2019, de la ora 12:00.
Hai la şah
Nehoiu - locul unde te reîntorci cu drag!


Sursa foto: https://www.ziuaconstanta.ro/

 

Hai la filmul de sâmbătă seara!
Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Nehoiu se transformă în cinematograf pentru tinerii nehoieni sâmbătă, 19 ianuarie 2019, începând cu ora 18:00. Vom urmări filmul " Pay it forward" ("Dă mai departe") în regia lui Mimi Leder - SUA, 2000.
#Nehoiu Hai la film!
Nehoiu locul unde te reîntorci cu drag!


Sursa foto: https://m.realitatea.net/

 

Oamenii de zăpadă din Nehoiu
În perioada 17- 21 decembrie 2018, între 17:00 - 19:00, vă aşteptăm la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Nehoiu să ne pregătim pentru colindat şi să facem oameni de zăpadă (cu sau fără zăpadă ;)
#Nehoiu Hai la colindat!
#Nehoiu Hai să facem om de zăpadă!
#Nehoiuloculundetereîntorcicudrag

 

Împodobim cu bucurie - Şezătoare la Nehoiu
Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Nehoiu vă invită pe 14 decembrie 2018, ora 16:00, la cea de a patra ediţie a şezătorii din Nehoiu - "Împodobim cu bucurie".!
Fulgi de nea, îngeri, globuri, stele, etc lucrate manual de doamnele îndemânatice şi harnice din zonă vor împodobi bradul de Crăciun din cadrul CNIPT Nehoiu!
Vă aşteptăm cu drag!

 

Socializăm faţă-n faţă
Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) Nehoiu devine centru de socializare faţă în faţă în perioada 22-26 octombrie 2018 între 17:00 - 19:00.
Povestim, râdem, plănuim alte activităţi frumoase pentru Nehoiu, jucăm Monopoly, Activity, şah, cărţi, table, etc şi toate acestea fără smartphone, tabletă, internet sau căşti în urechi.
Copil, adolescent sau adult, te aşteptăm pe la noi!

 

Mândru-i plaiul nehoian!
În data de 16 septembrie 2018, duminică, va avea loc "Mândru-i plaiul nehoian!", spectacol dedicat Centenarului Marii Uniri.
Vă aşteptăm cu zâmbete şi voie bună pe Stadionul Complexului Sportiv al oraşului Nehoiu începând cu ora 13:30

 

Vadoo Chill Fest 2018
Încheiem vara cu vibraţia la înălţime şi anul acesta.
Weekendul 24 - 26 August ne găseşte în poiana de la Vadu Oii (la 21 km de Nehoiu), Buzău, unde ne încărcăm cu energie bună şi muuult chill pe ritmuri de jazz, funk, alternative şi electro.
Dozele de chill se administrează la hamac, birt, tolănit pe iarbă, la o şedinţă de yoga, percuţie sau rafting...şi lista continuă.
Vino cu ai tăi dragi şi faini oameni la Vadoo să te bucuri de muzică bună, poveşti în jurul focului şi "cel mai înstelat cer din câte există".
Cazarea se face la cort, pe baza biletului de acces la festival - 150 Ron.
Nota bene:
- Vadu Oii este un sat din comuna Gura Teghii, nord-vestul judetului Buzău, la 21 km de Nehoiu.
- Semnalul la telefon cam lipseşte, aşteaptă-te la deconectare old school!
- It's all about good vibes! ♥
Vadoo Chill Fest

 

Drumeţie la Vestigiile Rupestre Colţi în anul Centenarului
Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Nehoiu organizează în data de 11 august 2018 (Sâmbătă) drumeţie la vestigiile rupestre de la Colţi.
Ghidajul este oferit de Dr. Cezar Buterez de la Facultatea de Geografie - Universitatea Bucureşti.
Pentru drumeţia de o zi este bine să aveţi o condiţie fizică bună, încălţăminte adecvată de munte, apă, mâncare, şapcă, pelerină ploaie, lanternă.
Punctul de întâlnire: în faţa Centrului de Informare Turistică Nehoiu ora 08:30 sau la ora 09:00 în Pătârlagele (parcarea de lângă bariera de cale ferată).
Telefon: 0238.505.066; 0762.061.945
Vestiigiile Rupestre în anul Centenarului